Новопризначеним прокурором Рівненської області став Антон Войтенко

06.01.2020 20:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Заступник Генерального прокурора - Головний військовий прокур Віктор Чумак офіційно представив новопризначеного прокурора Рівненської області Антона Войтенка.

У свою чергу, він подякував за виявлену довіру та запевнив, що на займаній посаді докладе максимум зусиль для ефективного виконання органами прокуратури Рівненщини законодавчих функцій.

На представленні були пристуні перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк, голова Рівненської ОДА Віталій Коваль та колектив Рівненської прокуратури.

Довідково: Войтенко Антон Борисович народився 22 жовтня 1984 року в м. Умань Черкаської області. Вищу юридичну освіту  здобув у Національній юридичній академії  імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює з 2007 року. За цей час обіймав різні посади, у тому числі керівні. До призначення на посаду прокурора Рівненської області обіймав посаду начальника управління нагляду за додержанням законів, виконанням судових рішень у кримінальному провадженні та при проведенні оперативно-розшукової діяльності військової прокуратури Центрального регіону України.

За матеріалами прес-служби Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews