Демидівчани протистоятимуть нелегальному бізнесу - запустили «гарячу лінію»

10.01.2020 23:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

«Ні» нелегальному бізнесу кажуть на Демидівщині.

У Демидівській РДА працює «гаряча лінія», на яку кожен житель району зможе звернутись із повідомленнями про функціонування нелегальних автозаправок, гральних закладів, видобутку корисних копалин та стосовно інших незаконних дій.

«Серед пріоритетних завдань, які поставив собі за мету – боротьба з нелегальним бізнесом. Тож було прийнято рішення про створення відповідної телефонної лінії, куди зможуть звертатись громадяни», – зазначив голова райдержадміністрації Василь Доманський.

На думку керівника району, кошти замість того, аби йти на реконструкцію шкіл, садочків, лікарні, ремонту доріг, сьогодні осідають у кишенях недобросовісних мешканців, які займаються нелегальними справами. Саме тому Василь Доманський звернувся до небайдужих громадян, щоб долучалися до цього процесу та повідомляли про функціонування «тіньового» бізнесу та інших незаконних справ.

«Гаряча лінія» працює за номером 03-637-6-22-78 , або ж можна звертатися за адресою електронної пошти dem_econ@ukr.net

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews