В автотрощі на дубенській об’їзній винен водій напідпитку (Фото)

12.01.2020 19:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

На дубенській об’їзній о 5:08 годині 11 січня сталася ДТП за участю чотирьох автівок. 

За іфнормацією відділу комунікації поліції Рівненської області, водій автівки  «Dodge», 37-річний рівнянин, виїхав на зустрічну смугу де зіткнувся із трьома автомобілями, а саме: з  «Chevrolet Niva» під керуванням 49-річного жителя міста Харків, «Renault Duster», за кермом якого перебував 45-річний житель Києва та автомобілем «Renault Trafic», водієм якого є 41-річний житель селища Млинів.

Внаслідок автотрощі постраждало троє осіб. Винуватця ДТП із автівки діставали рятувальники за допомогою спецзасобів. Згодом медики діагностували йому закриту травму живота та ноги.

Як передає поліція: «За зовнішніми ознаками він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. У керманича відібрали зразки крові для визначення рівня алкоголю».

Разом із винуватцем ДТП перебував в автівці й 34-річний рівнянин, який отримав закриту травму грудної клітки і живота.

У водія «Renault» діагностували закриту травму грудної клітки, живота та перелом ноги.

Усіх потерпілих було госпіталізовано до Дубенської ЦРЛ.

Всі транспортні засоби із механічними пошкодженнями поліція помістила на спецмайданчик села Городок Рівненського району.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews