У Рівному втретє задокументували діяльність нелегальної АЗС

13.01.2020 07:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Працівники Управління стратегічних розслідувань десятого січня на вулиці Андрія Мельника обласного центру вкотре виявили продаж дизпалива на незаконній автозаправній станції.

Поліцейські склали відносно 54-річного рівнянина, який реалізовував пальне, адміністративний протокол за порушення порядку провадження господарської діяльності за частиною 1 статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі від 17 до 34 тисяч гривень. Нелегальну АЗС, на якій раніше уже двічі складались адміністративні матеріали, опечатали.

У протидії незаконній діяльності з обігу нафтопродуктів на території Рівненської області з 12 вересня зареєстровано 104 факти незаконної реалізації паливно-мастильних матеріалів, в результаті чого припинено діяльність 35 об’єктів, решта припинили свою діяльність самостійно. Відносно правопорушників, які здійснюють незаконну торгівлю паливно-мастильними матеріалами, працівники поліції склали 57 протоколів про адміністративні правопорушення, із яких за 41 прийняті рішення. Загальна сума накладених штрафів становить 342 720 гривень.

Під час спільних нарад поліцейські неодноразово наголошували представникам органів місцевого самоврядування на вирішенні питання щодо демонтажу нелегальних АЗС, яке належить до їхньої компетенції. Зокрема, першочергово, демонтаж необхідно розпочати у Рівному, де фактів порушення порядку провадження господарської діяльності зафіксовано найбільше.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews