На Кореччині з'явиться технопарк

20.01.2020 21:41   Джерело: rivnepost.rv.ua
Опубліковано : Новини Рівненщини

Будівництва індустріально-аграрного технопарку в Корецькому районі розпочнеться 20 лютого.

Очікують виклику делегацію султанату Оман, які підписали меморандум про співпрацю з Рівненською областю. Районна рада виділить 100 гектарів поблизу селі Річки, де закладуть перший камінь. Технопарк назвуть на честь попереднього правителя цієї країни — султана Кабуса бін Саїда. Пише "Рівне Вечірнє".

Фахівець з інвестицій, який представляє Оман, Адам Алі Заре підкреслив, чому арабська сторона обрала саме Рівненщину, хоча також розглядала пропозиції про співпрацю з інших регіонів України. 

«Чому тут? А тому, що тут все є. Головне, що тут доброзичливі люди. Прийнято рішення, що 20 лютого буде закладений перший камінь для створення технопарку. Керівництво району вирішило назвати іменем султана Кабуса бін Саїда, який нещодавно помер. Таким чином вони висловлюють свої співчуття оманському народу. Ми дуже дякуємо районній раді та підтримку та поміч», — підкреслив Адам Алі Заре.

За матеріалами https://rivnepost.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rivnepost.rv.ua