У Вараші рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у музичні школі

До проведення даних навчань було залучено три спецавтомобілі та дев’ять чоловік особового складу рятувальників.

21 січня рятувальники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації пожежі та проведення рятувальних робіт у початковому спеціалізованому мистецькому навчальному закладі «Вараська дитяча музична школа».

Особовим складом пожежно-рятувального підрозділу було проведено розстановку сил та засобів, передбачених для ліквідації такого роду пожеж, здійснено оперативне розгортання із прокладенням магістральної лінії. У складі ланки газодимозахисної служби вогнеборці провели розвідку та евакуацію потерпілих, після чого вжили заходів для локалізації і подальшої ліквідації умовної пожежі. Персонал чергового караулу діяв чітко та злагоджено.

Під час навчань бійці Держслужби з надзвичайних ситуацій провели вивчення оперативно-тактичної характеристики будівлі закладу, особливостей зовнішнього, внутрішнього протипожежного водопостачання та забезпечення пожежної безпеки на об’єкті в цілому.

Загалом, до проведення даних навчань було залучено три спецавтомобілі та дев’ять чоловік особового складу рятувальників.

Підбиваючи підсумки, заступник начальника 12-ї державної пожежно-рятувальної частини майор служби цивільного захисту Юрій Дудік зазначив, що подібні навчання є основою набуття практичних навичок та вмінь діяти в умовах надзвичайної ситуації. Адже коли стоїть завдання порятунку людей, а тим більше дітей в умовах реальної надзвичайної ситуації, дії рятувальників мають бути безпомилковими та відпрацьовані до автоматизму.

 1.JPG 2.JPG

 3.JPG 4.JPG

5.JPG 6.JPG

За матеріалами Вараського МС ГУ ДСНС України у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вараський МС ГУ ДСНС України у Рівненській області