Джазовому клубу «ДжЕм» виповнюється 12 джазових років

22.01.2020 22:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

З року в рік кількість шанувальників джазу в Україні зростає. Відчуття і розуміння цієї музики вважається візитівкою освіченої та інтелектуально розвиненої людини. А де ж в Рівному можна почути та відчути джаз у виконанні музикантів з України, Європи та США?

Передусім, де б ви не почули джаз, його завжди значно легше впізнати, ніж описати словами. Почути якісний джаз в Рівному можна саме на заходах джазового клубу “ДжЕм”, якому в лютому 2020 року виповнюється 12 джазових років. Завдяки діяльності клубу Рівне є гостинним місцем для музикантів не тільки з багатьох регіонів України, а й з Польщі, Німеччини, Чехії, Франції, Італії, Ізраїлю, Сполучених Штатів Америки, Грузії, Естонії та інших країн.

null

Місто щомісяця набирає нового звучання від музики запрошених зірок світового рівня та ексклюзивних музикантів української сцени джазу, на вулиці можна почути фразу “Я не знав, що я люблю джаз!”, а виступи Ніно Катамадзе, Katya Chilly, Карла Фріерсона, Кіта Дана, Рея Брауна JR завжди супроводжуються великою увагою та аншлагами, і це ще не повний перелік зірок.

Власне джазовий клуб "ДжЕм" запрошує всіх шанувальників джазової музики та тих, хто хоче її пізнати, на святкування свого дванадцятого дня народження! 6 лютого 2020 року о 19-30, в ресторані "Блюz & Jazz" виступить особливий гість.

“Safety-Trio” - музичний колектив з Києва, який виконує авторські композиції Марини Крамаренко з елементами джазової, етнічної та латиноамериканської музики.

null
Фото Ігоря Снісаренко

 

null
Фото Ігоря Снісаренко

 

Познайомитись ближче:

https://www.youtube.com/watch?v=ILr1IZJP8N0

https://www.youtube.com/watch?v=IAS4DRrRT5Y&t=41s

Квитки на концерт “Safety-Trio” можна придбати за телефоном (097)757-61-64.

Джазуймо разом!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews