На одній з нелегальних АЗС рівненські правоохоронці вже уп’яте склали протокол (фото, відео)

22.01.2020 23:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Нелегальну діяльність АЗС правоохоронці задокументували вчора, 21 січня, близько 18 години. 

За порушення порядку провадження господарської діяльності відносно 53-річного рівнянина дільничний офіцер поліції склав адміністративний протокол за статтею 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Протоколи на цій заправці складають уп’яте. Адміністративні матеріали скеровані на розгляд суду.

Загалом із початку проведення заходів поліцейські склали 59 адміністративних протоколів. Загальна сума накладених штрафів складає 342 720 гривень. Не розглянутими залишаються 17 адміністративних протоколів. 

Поліцейські неодноразово наголошували представникам органів місцевого самоврядування на вирішенні питання щодо демонтажу нелегальних АЗС, яке належить до їхньої компетенції. На засіданні виконкому міськради, яке відбулося вчора, 21 січня, було прийняте позитивне рішення. Тож, у разі схвалення депутатами Рівнеради рішення щодо виділення коштів для проведення таких робіт, незаконні АЗС будуть демонтовані. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews