У Рівному курсуватимуть п'ять нових автобусів (фото)

23.01.2020 22:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Одразу п'ять низькопідлогових автобусів на метані виробництва Німеччини вийшли сьогодні за маршрутом "одинички" в Рівному.

У кожному з них 84 посадкових місця, додаткові функції для людей з інвалідністю, також передбачені місця для візочків. Усі вони обладнані GPS-навігаторами та під'єднані до системи "Дозор".

Автобуси приватні, і виходять на маршрут за результатами конкурсу, за графіком, затвердженим у міському управлінні транспорту.

Вартість проїзду - 6 гривень, перевезення пільгових категорій - аналогічно порядку перевезення у тролейбусах. Це перший приватний громадський транспорт у Рівному, де не застосовують обмежень до кількості пасажирів із пільгами.

Як зазначив Володимир Хомко, віднедавна умови конкурсів на міських маршрутах змінено на користь великогабаритних автобусів, що їздять на газі. Саме такий громадський транспорт є пріоритетним для Рівного. І міський голова сподівається, що він буде рентабельним та зі свого боку обіцяє максимальну підтримку.

Прес-служба Рівненської міської ради

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews