У будівництво головної спортивної арени Рівного внесли корективи

25.01.2020 15:16   Джерело: 7d.rv.ua/
Опубліковано : Новини Рівненщини

У будівництві рівненського стадіону змінилися плани.

Пише "Сім днів"

Зокрема, змінили черговість здачі об’єктів. Спершу на стадіоні зведуть дві основні трибуни і футбольне поле, щоб уже в цьому році на «Авангарді» можна було проводити матчі, а потім – усе решта.

"Будівництво стадіону «Авангард» ведеться безперервно, – каже міський голова Рівного Володимир Хомко. – Гроші на нього були виділені наперед, отож будівельники мають можливість не переривати роботу. А зима в цьому році така, що дозволяє це робити. Маємо ще неосвоєних більше, ніж 60 мільйонів гривень. Однак дещо поміняли свої плани. Будемо зводити західну і східну трибуни, а також – футбольне поле. Робимо таким чином, щоб здавши ці об’єкти, на «Авангарді» можна було б проводити футбольні матчі. Все решта – північну та південну трибуни, бігові доріжки і т.д. – закінчимо пізніше. Тобто, поміняли черги будівництва, щоб уже був який комплекс, який можна було б використовувати".

Не даючи жодних прогнозів щодо строків закінчення будівництва, міський голова Рівного, зізнався, що мріє про те, аби футбольні поєдинки на «Авангарді» проводилися уже в кінці цього року. Для цього, як зауважив Володимир Хомко, довелося багато чого поміняти, бо спершу не планували робити поле. Втім це аж ніяк не позначиться на кошторисі будівництва.

За попередньою проектною документацією, вартість об’єкта становить понад 210-220 тисяч гривень. З міського бюджету на будівництво стадіону загалом уже виділено 110 мільйонів. Натомість з обіцяних державою грошей Рівне не отримало жодної копійки. Однак мер все ж таки сподівається на допомогу з боку центральної влади.

Автор: Василь ГЕРУС

Джерело: https://7d.rv.ua/

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 7d.rv.ua/