У Рівненському органному залі дітям загиблих Героїв вручили кулони «Батьківське серце»

25.01.2020 19:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівненському органному залі дітям загиблих Героїв вручали кулони «Батьківське серце». Це іменні пам’ятні медальйони у вигляді серця. 

Їх отримали 109 дітей Рівненщини, батьки яких загинули під час бойових дій на сході України, захищаючи її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.

Проєкт ініційований Громадською спілкою «Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання «Бойове братерство України».

Привітали діток і родини Героїв перший заступник голови ОДА Сергій Подолін та директор департаменту соціального захисту Олексій Шамак.

«Ваші батьки загинули, щоб нам усім подарувати мир. Пам’ятайте про це. Пишайтеся своїми рідними і будьте достойними їх подвигу. Із багатьма присутніми тут ми разом ділили горе, будемо підтримувати і далі», - звернувся до присутніх Сергій Подолін. 

Вокалісти і творчі колективи обласної філармонії подарували усім присутнім чудовий концерт. Заходи завершилися вшануванням пам’яті полеглих героїв. Усі учасники акції поклали квіти до Стели Героїв Рівненщини, які загинули захищаючи Україну.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews