Автостоянки у центрі Квасилова більше не буде - супермаркет «Добробут» розширюється

25.01.2020 22:11   Джерело: kvasyliv.rv.ua
Опубліковано : Новини Рівненщини

Єдиної легальної автостоянки, що знаходилася в центрі Квасилова, що на Рівненщині, зліва від супермаркету «Добробут», більше не буде.

Пише http://kvasyliv.rv.ua

Впродовж кількох останніх днів люди, які за звичкою поставили в цьому місці, або поряд з ним свої авто, отримали штрафи від поліцейських за паркування в недозволеному місці.

За інформацією з джерел, пов’язаних із селищною радою, землю під колишньою стоянкою селищна рада віддала супермаркету «Добробут», який планує розширюватися і вже зводить тут залізні конструкції. Стоянку ж вирішили просто ліквідувати.

Натомість, до цих пір залишається незрозумілим, коли і в який спосіб відбулася передача згаданої землі у приватну власність. Як пояснює селищний голова Квасилова Степан Горбатюк депутатам, відповідне рішення, нібито, приймав виконавчий комітет. Щоправда, на офіційному сайті Квасилівської селищної ради подібний документ відсутній.

Така ситуація викликала обурення як у автомобілістів, так і у пішоходів. Перші нарікають на те, що в центрі Квасилова їм більше не буде де припаркуватися. У других же стало ще менше місць для прогулянок. Як відомо, жителі вулиці Давньої, що знаходиться поруч, вже давно звертаються до влади з проханням встановити пішохідні переходи, але замість того, керівники селища вирішили зробити громадський прості ще більш обмеженим.

За матеріалами http://kvasyliv.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kvasyliv.rv.ua