Рівнянин збув 60 кг ртуті та вийшов на волю під заставу у 126 тисяч гривень

27.01.2020 17:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

популярне


За збут майже 60 кілограмів ртуті підозрюваний вийшов на волю під заставу. Її розмір, визначений Рівненським міським судом, становив 126 тисяч 120 гривень. 

Нагадаємо, 23 січня 45-річний мешканець Рівного на території автостоянки поблизу автостанції збув 56 кілограмів ртуті. За «товар» чоловік отримав 50 тисяч гривень та 20 тисяч доларів США.

Того ж дня чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі слідчого управління повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого 4 статті 321 Кримінального кодексу України (незаконний збут особливо небезпечної отруйної речовини у великих розмірах).

Клопотання слідчого про обрання 45-річному жителю обласного центру запобіжного заходу у виді тримання під вартою суд задовольнив частково та обрав заставу в розмірі 126120 гривень. Сплативши кошти, суд також зобов’язав підозрюваного виконувати певні вимоги, зокрема й носіння електронного засобу контролю. 

Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють інших учасників злочинної групи. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews