Бандуристка з Вараша Алла Лішун стала представником України в ЮНЕСКО

27.01.2020 19:12   Джерело: rivnepost.rv.ua
Опубліковано : Новини Рівненщини

Бандуристка з Вараша Алла Лішун стала головою українського представництва міжнародної культурної організації IOV при ЮНЕСКО.

Пише https://rivnepost.rv.ua з посиланням на volodymyrets.city.

Раніше упродовж тривалого часу пані Алла була активним учасником асоціації IOV (міжнародної організації народного мистецтва) при UNESCO. Там вона – єдина представниця України з напрямку народного мистецтва.

«Обрання мене головою відбулося на раді директорів в переддень мого Дня народження, 6 січня, – розповідає Алла Лішун. – Я займатимусь організацією роботи національної секції, а це участь у міжнародних фестивалях колективів України, планування та проведення заходів народної творчості, тобто в цілому – популяризація народного мистецтва України на міжнародному рівні. Тепер я вже юридично вповноважена особа на такі дії. Особливо тішить команда людей, друзів та заслужених діячів мистецтва, що входять в мою команду. Я ніколи не кажу «я сама», а тільки разом ми – потужна рушійна сила».

За матеріалами https://rivnepost.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rivnepost.rv.ua