Навчання через грип та ГРВІ призупинили у 43 навчальних закладах Рівненської області

27.01.2020 21:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На четвертий тиждень січня хворих на грип та гострі респіраторні захворювання в області зафіксовано 7922 особи, з них 70,6% - діти.

На жаль, 23 січня цього року зареєстровано летальний випадок від грипу в області. В Україні зафіксовано 5 летальних випадків. У п’яти випадках хворі не були щеплені від грипу та пізно звернулися за медичною допомогою.

Рівненській області епідемічний поріг захворюваності на грип та ГРВІ не перевищено. Він складає 808 випадків на 100 тис. населення.

Перевищення епідемічного порогу зареєстровано у Радивилівському (на 77%), Зарічненському (на 30%), Костопільському (на 16%) районах, м. Острог (на 48%) та м. Вараш (на 19%). В Радивилівському, Зарічненському, Костопільському районах та м. Острог введені заходи, які передбачені на період епідемії.

Медпрацівники закликають жителів Рівненщини не займатися самолікуванням та вчасно звертатися за допомогою у разі захворювання, а також вакцинуватися.

За інформацією Рівненського обласного лабораторного центру, тимчасово призупинене навчання у 43 загальноосвітніх навчальних закладах області (31 у Костопільському, 3 - Радивилівському, 1 - Зарічненському, 1 – Корецькому, 4 – Володимирецькому районах, 3 – м. Острог) та у 2 дитячих дошкільних закладах (Корецький район). Такі заходи передбачені на період епідемії.

За матеріалами РОДА

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews