Жителі Рівного крали алкоголь та продукти харчування на Льонокомбінатівській (фото)

27.01.2020 22:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Обидва раніше судимі чоловіки тепер знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Пристрасть до алкоголю їм обернулася ще однією статтею Кримінального кодексу.

Встановлено, що вчора, 26 січня, близько 23-ї години двоє чоловіків розбили склопакет вхідних дверей магазину на вулиці Льонокомбінатівська обласного центру. Проникнувши всередину, зловмисники викрали більше десяти пляшок алкоголю та продукти харчування.

«Непроханих гостей» по камерах відеоспостереження помітила барменша кафе, яке знаходиться в одній будівлі під магазином. Дівчина того вечора не встигла на маршрутку, тому залишилась на роботі. До того ж, обличчя зловмисників їй виявилися доволі знайомими — за декілька годин до злочину вони за чаркою відпочивали у кафе. Працівниця закладу одразу зателефонувала власнику, а той – повідомив до поліції. 

Екіпаж управління поліції охорони неподалік місця злочину виявив двох чоловіків із двома пакетами, в яких вони несли шість пляшок та деякі продукти харчування.

Крім того, під час огляду місця злочину, поліцейські виявили біля дверей магазину ще одну частину краденого товару.
«31-річного рівнянина та 24-річного жителя Острозького району, який тимчасово мешкає в обласному центрі, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції – начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Обом повідомили про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення. Слідчі також підготували клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Відомо, що обоє зловмисників притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Крім того, старший – за зберігання та збут наркотиків, а молодший – за смертельне ДТП і його розшукували поліцейські Радивилівського району за вчинення крадіжок.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews