ТРК «Ритм» покаже головну баскетбольну подію року у Рівному (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)

31.01.2020 19:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Телерадіокомпанія “Ритм”, яка є офіційним транслятором усіх домашніх матчів чоловічої та жіночої команди Баскетбольного клубу “Рівне”, покаже усі матчі “Головної баскетбольної події року у Рівному”, – матчі “Фіналу чотирьох” Кубку України серед жінок. Ці змагання вперше відбудуться у нашому місті, і вперше до них пробилася БК “Рівне”.

Президент БК “Рівне” Сергій Ліщук каже: “Те що вперше в історії наша рівненська команда пробилася до «Фіналу чотирьох» Кубку України, і те, що вирішальні матчі цих змагань та володар трофею також вперше визначиться у Рівному – робить ці змагання однозначно Головною баскетбольною подією року для нашого міста. Думаю, що кожен любитель баскетболу не змарнує шансу відвідати такі матчі в рідному місті, а тим більше ще й повболівати за нашу жіночу команду БК «Рівне». Тому, запрошую усіх на Головну баскетбольну подію року в нашому місті «Фінал чотирьох» Кубку України серед жіночих команд 1 та 2 лютого у рівненському Спорткомплексі ДЮСШ-4 – це буде справжнє свято баскетболу і наша команда потребує Вашої підтримки, бо тільки разом нам не страшні жодні суперники, і разом ми будемо боротися за перемогу, бо МИ Є РІВНЕ.

Також, на офіційному сайті Баскетбольного клубу “Рівне” наголошують на значному ажіотажі навколо квитків на матчі, які зараз можна придбати лише онлайн. Зокрема там пишуть таке: “Зазначимо, що квитки продаються не на кожен матч, а на ігровий день, тобто, у суботу, за одним квитком можна буде відвідати відразу два півфінали. Наразі квитки на матчі можна придбати лише через інтернет, за цим посиланням:  https://rv.kontramarka.ua/uk/sport  безпосередньо в касі Спорткомплексу квитки реалізовуватимуться з 13:00 суботи 1 лютого. Рекомендуємо уболівальникам не зволікати, адже ажіотаж навколо квитків на “Головну баскетбольну подію року в нашому місті” чималий. Вже майже повністю розкуплені квитки на центральні трибуни на обидва ігрові дні.”.

Тож для усіх рівнян, які не зможуть потрапити у ці дні в Спорткомплекс ДЮСШ №4, а також уболівальників з інших міст та країн, пропонуємо долучитися до цього свята баскетболу у відеотрансляції від Телерадіокомпанії “Ритм”.

ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ     


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews