Через бійку жителька Рівненщини опинилася у нейрохірургічному відділенні

31.01.2020 21:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Із районної лікарні до медзакладу обласного центру перевели 38-річну жительку Радивилова у тяжкому стані. Як встановили поліцейські, до отриманих тілесних ушкоджень причетна її 37-річна сусідка.

Про те, що 38-річна жінка перебуває у лікарні із травмами невідомого походження до поліції повідомила сестра потерпілої. У результаті проведених розшукових заходів поліцейські Радивилівського відділення поліції вийшли і на слід зловмисниці. З’ясувалося, що сусідки між собою конфліктували давно. Чергова сварка сталася у ніч із 26-го на 27 січня. Обох бачили разом напідпитку в кількох місцях Радивилова. Де саме сталася бійка та у який спосіб було завдане умисне тяжке тілесне ушкодження, встановлюють слідчі у рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. 

Наразі стан потерпілої, яку доставили з райцентру у нейрохірургічне відділення рівненської лікарні, медики оцінюють як важкий. Жінка отримала травми голови.

Вирішується питання про повідомлення 37-річній жительці Радивилова про підозру. Слідчі дії відносно неї тривають. І хоч вона до цього часу не мала проблем із Законом, однак конфлікт із сусідкою їй може обійтися від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews