Рівненській правозахисниці погрожують та вимагають, щоб жінка змусила журналістів мовчати (ФОТО)

02.02.2020 18:21   Джерело: rivnepost.rv.ua
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Рівному скандал через дитячу бійку - мати хлопця, який бив іншу дитину, погрожує юристці Ліані Диновській.

Рівненській правозахисниці Ліані Диновській погрожують розправою та пропонують, щоб «закрила журналістам роти», - пише "Рівне Вечірнє".

Про це відома сімейна радниця та активістка повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці та має намір написати заяву у поліцію.

Причиною погроз та брутальної лайки, яка сьогодні пролунала, став відгук Ліани Диновської у Фейсбуці про бійку дітей у парку, де один хлопець жорстоко б'є іншого. Про подію поліцейським стало відомо під час моніторингу мережі Інтернет. Вони встановили, що поблизу школи № 2 у Рівному школяр наніс кілька ударів рукою та ногою іншому хлопцю. Попередньо відомо, що нападником є п’ятикласник вказаної школи.

null
Фото зі сторінки у Фейсбук Ліани Диновської

Відомості за цим фактом внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Працівники ювенальної превенції проводять перевірку та встановлюють обставини події.

За версією мами того хлопця, хто бив іншого, син захищав себе та друга, на яких напали восьмеро однолітків. 

Невдовзі Ліана Диновська розмістила  нове повідомлення:

«Коли вчора я опублікувала відео, яке розповсюджували цілий день між собою діти, я навіть не могла уявити хто саме «герой» і учасник побиття однією дитиною іншої! Діти одягнуті у верхній одяг і шапки, впринципі обличча закриті, тим більше відео знімали діти, та воно перекинуто багато кому! Так ось, на відео, виявляється, син доволі відомої дами нашого міста! Дама не мовчить, вона телефонує мені з неймовірним криком у слухавку з погрозами відповідальності, попереджає, що я маю закрити рота всім журналістам, їй відомо, що відео, на якому її син б'є іншого хлопця відзнято не мною і не я є першоджерелом розповсюдження такого ганебного вчинку, за участі її сина! Проте, мама вирішила не владнати конфлікт, а перейти до агресивних дій! Після всіх помий почутих на свою адресу і погроз, я попередила даму, що напишу заяву до поліції про тиск і погрози. Це ще більше обурило даму! 
- Я вам не дозволю на мене так орати, зрозуміла? (це те, що я сказала перед купою матів і погроз).
- Я тебе унічтожу бл...дь, ти меня паняла бл...дь!

Шановна дама, ви мені сказали, що це виключно піар на вашому сині - ні! Це те, з чим ви і тренер дитини зобов’язані працювати! Щодо того, що я не з’ясувала причину конфлікту, так, не з’ясувала і знати не могла хто саме на відео, про що вам і сказала! Але ваша неймовірна агресія все пояснює! І да, я обов’язково напишу заяву про ваші вислови і погрози у телефонній розмові!
П. С. чесно буде ще дописати, що у конфлікті між дітьми ніби вина іншого хлопчика, якого били, так вважає дама, і з її слів це вже встановлено. Можливо і так, всі діти бьються, але акцент на іншому!»

 

За матеріалами https://rivnepost.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rivnepost.rv.ua