Новини Рівненщини

Новини Рівненщини

журналіст, оглядач, RvNews

Службові автівки Здолбунівської районної ради «наїздили» торік на загальну суму 137 720 гривень

03.02.2020 18:12   Джерело: zdolbunivcity.net/
Автор : Новини Рівненщини

Початок нового бюджетного року дозволяє проаналізувати видатки органів влади нашого району за рік минулий. Розпочинаємо із закупівель Здолбунівської районної ради, зокрема їхніх видатків на пальне.

Пише http://zdolbunivcity.net/

Завдяки системі електронних закупівель «Прозорро» бачимо, що за період грудень 2018 – грудень 2019 р. Здолбунівська районна рада здійснила 7 закупівель пального і придбала бензину А-95 у кількості 4980 л. на загальну суму 137 720 грн.

Як відомо, у році близько 250 робочих днів. Таким чином, в день наша районна рада виїжджала близько 20 літрів бензину. При цьому у власності районної ради, як нам відомо, є 2 автомобілі. Проте на вулицях нашого міста можна побачити лише один з них.

При цьому голова районної ради Олег Дацюк пересувається переважно власним транспортом, як і його заступник. Чи мають вони право заправляти особисті автівки  і чи заправляють їх таким чином (якими користуються насамперед в особистих цілях) пальним придбаним за гроші платників податків – питання не до нас. Якщо ж ні, якщо нікуди і нікому більше не передавали пальне, то виходить, що службове авто районної ради кожного робочого дня впродовж року виїжджає близько 200 км??!! Це як двічі на день до Гурбів і назад. Або кожного дня десь 6 разів до Рівного і назад. І так цілий рік! 

Цікаво було б дізнатися скільки пального в день в середньому виїжджають, наприклад, автомобілі нашої швидкої допомоги, працівники якої час від часу скаржаться на відсутність бензину.

За матеріалами http://zdolbunivcity.net/


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zdolbunivcity.net/