Рівненська збірна візьме участь у Кубку Європи з кікбоксингу

03.02.2020 20:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

В середу, 5 лютого, збірна Рівного з кікбоксингу WAKO вирушає на Кубок Європи (WAKO).

Вихідними рівняни успішно відзмагалися на Відкритому Чемпіонаті Києва з кікбоксингу WAKO.

Одразу п'ятеро представників Рівного здобули золоті нагороди. Примітно, що першість відбувалася в неділю, 2 лютого. А в п'ятницю, 1 лютого ті ж бійці перемогли на Чемпіонаті Рівненщини з кікбоксингу WAKO.

«17-річний Ігор Дудник отримав бойову практику і провів матчеву зустріч із дорослим спортсменом і у важчій ваговій категорії. Владислав Орел достроково у 1 раунді переміг КМСа. Також Дмитро Леоновець за явною перевагою над суперником теж переміг достроково. Артем Прадош із клубу «Школа мужності» здобув золото серед «тяжиків» - вагова категорія 86 кг. Приємно, що і Аліна Мартинюк стала першою. Вона вже кілька місяців живе та тренується у Рівному, раніше виступала за Київ. На її рахунку вже є чемпіонство Світу серед юніорів у 2018 році», - розповів керівник Рівненської міської федерації кікбоксингу WAKO Роман Кроль.

Готували спортсменів до змагань тренери Іван Хащівський, Роман Кроль та Ігор Ковальчук.

І вже в середу, 5 лютого, збірна Рівного з кікбоксингу WAKO вирушає на Кубок Європи (WAKO). Змагатимуться наші Владислав Орел, Ігор Дудник, Дмитро Леоновець, Георгій Яковчук, Михайло Євтушок та Аліна Мартинюк.

За матеріалами Інформаційної служби Рівненської обласної федерації кікбоксингу WAKO


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне