Батьки потерпілого у бійці школяра звернулись із заявою про припинення досудового розслідування

04.02.2020 15:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Слідчі Рівненського відділу за фактом хуліганства відкрили кримінальне провадження. Однак, відповідно до заяви матері, його закриють.

Нагадаємо, першого лютого, на сторінці користувачки соціальної мережі була опублікована інформація, що поблизу школи №2 обласного центру школяр наніс кілька ударів рукою та ногою іншому хлопцю. Відомості за цим фактом були внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

За результатами першочергової перевірки поліцейські встановили, що конфлікт виник між двома п’ятикласниками вказаної школи, під час якого 11-річний рівнянин побив ровесника.

За фактом хуліганства слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці з’ясували, що потерпілий у бійці хлопчик до медзакладу за допомогою не звертався. Крім того, сьогодні, близько 16 години до поліції із письмовою звернулась мама потерпілого, в якій просить припинити досудове розслідування, оскільки учасником кримінального процесу вона бути не бажає та претензій ні до кого не має. Тож нині вирішується питання про закриття кримінального провадження та притягнення батьків 11-річного хлопчика до адміністративної відповідальності за невиконання ними обов’язків щодо виховання дітей. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області  

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews