Як приготувати деруни без борошна?
Опубліковано : Вікторія Синиця
Потрібно швидко приготувати вечерю? Радимо вам спробувати деруни без борошна.
Приготовані за нашим рецептом, деруни не розвалюються, мають хрустку, золотаву скоринку і виглядають дуже апетитно. Деруни є самостійною стравою, яку відмінно доповнить сметана. Готувати їх зовсім не складно, що не може не тішити. Смачну, ситну і бюджетну вечерю легко готувати, просто дотримуйтесь рецепту
Інгрідієнти:
- Картопля - 1 кг;
- Сіль - 0.5 ч.л.;
- Цибуля - 2 шт.;
- Рослинна олія - 100-150 мл.
Приготування:
- Насамперед натираємо на найменшій тертці цибулю. Її слід натерти перед картоплею, щоб в подальшому картопля не потемнішала.
- Далі на тій же тертці натираємо картоплю і перемішуємо з цибулею.
- З отриманої маси потрібно видалити зайву рідину (використовуйте сито або друшляк). Перекладаємо масу назад в миску.
- Тепер деруни потрібно присолити за смаком. Але не пересолити, інакше вони будуть не смачними.
- Щоб деруни вийшли хрусткими, радимо обсмажувати їх у великій кількості олії до красивої скоринки. Також слід перемішувати масу щоразу перед тим, як викладати на сковороду, оскільки крохмаль осідає.
- Далі слід викласти обсмажені деруни на паперовий рушник, який вбере зайвий жир.
Тепер деруни готові до дегустації. Смачного!
За матеріалами https://www.obozrevatel.com
Джерело: FOOD OBOZ