Поліція розслідує ненавмисне вбивство на Гощанщині

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що батько із сином виїхали у лісовий масив для пристрілювання зброї, під час якого із необережності одна з куль влучила 52-річному чоловікові в голову.

Від наскрізного вогнепального поранення вчора, дев’ятого лютого, загинув 52-річний рівнянин. Разом із 19-річним сином у лісовому масиві поблизу села Бабин вони пристрілювали нарізну мисливську зброю.

Повідомлення про загибель жителя обласного центру до поліції надійшло близько 16-ї години. Слідчо-оперативна група на місці події попередньо з’ясувала, що батько із сином виїхали у лісовий масив для пристрілювання зброї, під час якого із необережності одна з куль влучила 52-річному чоловікові в голову. Від отриманої травми він загинув на місці.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок вогнепального кульового наскрізного поранення голови.

Нарізний мисливський карабін, який зареєстрований в установленому законодавством порядку, поліцейські вилучили. В рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність), поліцейські встановлюють усі обставин події, зокрема призначатиметься і балістична експертиза.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області