На Рівненщині запустили першу в Україні системи моніторингу радіаційної обстановки

12.02.2020 09:13   Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області
Опубліковано : Вікторія Синиця

Представники компанії «Екотест» презентували електронні табло радіаційного спостереження модифікації, завдяки яким в режимі реального часу відбуватиметься моніторинг радіаційної обстановки на теренах Рівненської області.

11 лютого у світлиці Головного управління ДСНС України у Рівненській області відбулась робоча зустріч в рамках запуску системи моніторингу радіаційної обстановки обласного гарнізону. На теренах нашої держави така система запускається вперше, а саме у Рівненській області.


Представники компанії «Екотест» презентували електронні табло радіаційного спостереження модифікації ІТ - 09Т, що дозволять в режимі реального часу через спеціалізоване програмне забезпечення проводити моніторинг радіаційної обстановки на теренах Рівненської області, у місцях їх встановлення.


Також система дозволить контролювати фонове випромінювання і радіаційне забруднення з оперативно-кооординаційного центру Головного управління без необхідності чотирьох разової доповіді підпорядкованих підрозділів протягом доби, як це було раніше. 

1.JPG 2.JPG

3.JPG 4.JPG

5.JPG 6.JPG

7.JPG 8.JPG

9.JPG 10.JPG

11.JPG 12.JPG

13.JPG 14.JPG

15.JPG 16.JPG

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС України у Рівненській області