На Березнівщині реконструюють одинадцять соціальних об’єктів

13.02.2020 19:18   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Будівельні роботи на об'єктах розпочались в кінці минулого року та вже цьогоріч їх планують завершити.

Завдяки проєкту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» на Березнівщині три ФАПи реконструюють під амбулаторії, ще сім лікарських амбулаторій капітально ремонтують.

Амбулаторія загальної практики сімейної медицини в селі Прислуч

Так, реконструюють ФАПи під амбулаторії у селах Поліське, Поляни, Кам’янка та капітально ремонтують лікарські амбулаторії в селах Балашівка, Друхів, Вітковичі, Малинськ, Тишиця, Прислуч та Моквин з добудовою.

Амбулаторія загальної практики сімейної медицини в селі Балашівка

Будівельні роботи на об'єктах розпочались в кінці минулого року та вже цьогоріч їх планують завершити.

«На об’єктах у селах Вітковичі та Балашівка замінено кроквяні системи, проведено утеплення та ремонт дахів будівель. Наразі ведуться роботи щодо облаштування системи опалення та внутрішніх інженерних мереж, зокрема, електропостачання», - розповів голова Березнівської РДА Олег Піщанський.

Фельдшерсько-акушерський пункт в селі Поліське

Нагадаємо, у січні на Березнівщині розпочала роботу амбулаторія загальної практики сімейної медицини у селі Богуш. Заклад обслуговує 1200 жителів села. Амбулаторія оснащена необхідним медичним обладнанням. Для лікаря облаштовано житло та придбано службовий транспорт.

 Амбулаторія загальної практики сімейної медицини в селі Вітковичі  

Також  в районі добудовується ще один соціально важливий об’єкт – школу в селі Яцьковичі. Там вже завершили фундаментні роботи, звели внутрішні перегородки та облаштували монолітний залізобетонний пояс.

Добудова приміщення місцевої школи в селі Яцьковичі

 
За матеріаами прес-служби РОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews