Рівненська поетеса запрошує всіх охочих на презентацію нової поетичної збірки

16.02.2020 17:13   Джерело: ТРК Ритм
Опубліковано : Вікторія Синиця

Наталія Демедюк презентує свою нову поетичну збірку «Азимут» 18 лютого.

null

Відома рівненська журналістка, поетеса, художниця Наталія Демедюк презентуватиме рівнянам свою нову поетичну збірку «Азимут». Під час зустрічі, яка відбудеться у вівторок, 18 лютого, ви зможете запитати, звідки авторка черпає творчу енергію, чому книга називається «Азимут» та …. про плани на майбутнє…

Наталія Демедюк нині є шеф-редакторкою відділу програм ТРК «РИТМ», авторкою та ведучою телепрограм «#Пряма мова», «В гостях у громади», «Короткий метр», радіо-циклу “Відомі невідомі патріоти” та багатьох інших телевізійних та радіопроєктів. Є активною членкинею Національної спілки письменників України, Національної спілки журналістів України, лауреаткою літературних конкурсів та премій.

З 2002 року працює у ЗМІ, займалась викладацькою діяльністю (українська філологія, журналістика). Друкувалася в місцевих виданнях, а також в літературних альманахах “Погорина”, “Витоки”, “Крила” та інших.

Авторка поетичних збірок “Ескізи буднів” (2009 р.), “Сім кРоків” (2016 р.), «Азимут» (2019 р.). Учасниця виставок живопису “Не святі горшки…” (2017), “Легато” (2019).

 За матеріалами https://ritm.tv

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТРК Ритм