На Гощанщині двоє чоловіків пограбували крамницю

Пошкодивши віконну раму та віджавши ґрати, вони проникли до магазину, де «розфасували» у пакети алкогольні напої, тютюнові вироби, продукти харчування та інші речі.

О першій ночі 18 лютого до поліції надійшло повідомлення, що в магазині села Краносілля спрацювала сигналізація, а у середині — перебувають невідомі.

Група реагування патрульної поліції Гощанського відділення оперативно виїхала на місце події, де в приміщенні крамниці застала двох зловмисників, які саме збиралися винести чергову партію викраденого на вулицю. Пошкодивши віконну раму та віджавши ґрати, вони проникли до магазину, де «розфасували» у пакети алкогольні напої, тютюнові вироби, продукти харчування та інші речі. Частину винесли на вулицю та повернулися по решту. Однак саме в цей час і приїхали поліцейські — тож із магазину молодики попрямували в ізолятор тимчасового тримання.

Зловмисниками виявилися знайомі поліцейським двоє однолітків — 24-річні жителі району. Відносно одного із них на розгляді суду перебувають матеріали кримінального провадження за фактами вчинення майнових злочинів, а ще одне досудове розслідування за аналогічні злочини триває. Його спільник, який долучався до процесу, теж потрапляв у поле зору за крадіжки.

Слідчі Гощанського відділення поліції затримали обох в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у скоєнні крадіжки із проникненням за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Сума завданих збитків встановлюється у рамках досудового розслідування. Тепер в обох перспектива — провести найближчі 3-6 років за ґратами.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області