На Рівненщині вітали переможців обласного етапу конкурсу «Учитель року – 2020»

24.02.2020 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Педагоги продовжили змагатися за звання кращого 21 лютого. Вчителі показували свої знання та проводили  уроки у Млинівській ЗОШ № 3. Відібрана за підсумками першого дня конкурсу двадцятка кращих змагалася у номінаціях: «Початкова освіта», «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Хімія».

Цього ж дня журі визначило переможців обласного етапу конкурсу. З нагоди події вчителів привітали представники влади. Педагоги та учні підготували святковий концерт.

«Своєю енергетикою ви завоювали весь зал та подарували море позитиву та натхнення, – звернувся до педагогів перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін. – Прийміть щирі вітання від голови облдержадміністрації  Віталія Коваля. Не зупиняйтеся на досягнутому, сміливо йдіть до своєї мети та давайте разом ставати агентами позитивних змін в країні».

«Ще раз вітаю всіх вчителів, вашу роль важко переоцінити, адже ви навчаєте наших дітей, вносячи вагомий вклад у розвиток нових поколінь. Дякую вам за невтомну працю. Також, користуючись нагодою, хочу повідомити приємну новину – фінальний етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020»  у номінації «Зарубіжна література» проходитиме в Рівному», – розповів начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.

В результаті змагань перемогу у номінації «Зарубіжна література» здобув вчитель Рівненського академічного ліцею «Престиж» ім. Лілії Котовської Валентин  Олійник. У номінації «Початкова освіта» найкращою стала вчителька Рівненського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей» № 19 Наталія Мельничук. У номінації «Образотворче мистецтво» перемогла вчителька Дубенської ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 Святослава Бондарчук. Перемогу в номінації «Хімія» завоював вчитель Костопільської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 Руслан Веденєєв. Першість у номінації «Історія» виборов вчитель Рівненського академічного ліцею «Престиж»  Тарас Пилипчук.

Ці педагоги отримають премії в розмірі двох посадових окладів вчителя вищої категорії  та продовжать змагатися із колегами зі всієї України у фінальному етапі конкурсу.

За матеріалами РОДА

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews