У Рівному відбудеться брифінг щодо початку відбору та призову офіцерів запасу на військову службу

25.02.2020 11:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

26 лютого 2020 року о 10:00 год відбудеться брифінг представників Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо початку відбору та призову офіцерів запасу на військову службу за призовом осіб офіцерського складу навесні 2020 року.

Під час брифінгу представники Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки проінформують ЗМІ з наступних питань:
- Критерії відбору офіцерів запасу на військову службу за призовом осіб офіцерського складу;

- Переваги військової служби за призовом осіб офіцерського складу;
- Умови проходження військової служби за призовом осіб офіцерського складу.

Учасники брифінгу:
- Валерій КУЦЕНКО – полковник, військовий комісар Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;
- Олександр ЛИТВИНЕНКО – полковник, заступник військового комісара - начальник сектору мобілізаційно-оборонної роботи Рівненського обласного територіального центру комплектації та соціальної підтримки;

- Ігор МАРКОПОЛЬСЬКИЙ – капітан, начальник групи офіцерів запасу і кадрів сектору мобілізаційно-оборонної роботи Рівненського обласного територіального центру комплектації та соціальної підтримки.

Брифінг проводиться у приміщенні Рівненського ТЦК СП, за адресою: м. Рівне, вул. Грабник, 4.

Контактна особа: Олена ГУТНІК – начальник прес-служби Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, тел: (067) 731-44-98.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews