У Рівному відбудеться дитячий міжнародний чемпіонат з плавання

26.02.2020 11:13   Джерело: ВСЕ Рівне
Опубліковано : Вікторія Синиця

Відкритий міжнародний чемпіонат з плавання дітей «Діти води – 2020» відбудеться 28 лютого. У ньому візьмуть участь діти з України, Туреччини, Греції та Англії.

28 лютого у Рівному відбудеться 5-й ювілейний відкритий міжнародний чемпіонат з плавання дітей «Діти води – 2020». Цьогоріч змагатимуться  учасники з України, Туреччини, Греції та Англії. Чемпіонат відбудеться за підтримки ТМ «INTER BETON».

У змаганні візьмуть участь діти віком від 3 місяців до 3-х років.

«Вихованці школи плавання продемонстрували усій Україні, що малюки з 3 місяців вміють не лише плавати, а й пірнати та змагатись між собою», – розповідає організатор змагань, президент Федерації інструкторів грудничкого плавання України Юлія Собуцька.

Дітки змагатимуться у 5 номінаціях:

  • найдовше під водою
  • кращий дует дорослий+дитина
  • кращий пірнач
  • на дистанцію
  • кубок Юлії Собуцької

Змагання будуть відбуватися по групах з 9:30 до 13:00 у басейні Центру здоров’я та краси «Акварай» за адресою: вул. Андрія Мельника, 15-17, Рівне. Урочисте вручення нагород – 18:00, клуб Лагуна (вул. Соборна, 191, Рівне).

Довідково: 

Відкритий міжнародний чемпіонат з плавання дітей «Діти води – 2020» єдиним в Україні. Досвід попередніх років яскраво засвідчив популярність цього проекту не лише серед рівнян, адже  минулих років участь у змаганнях брали дітки з інших країн таких як: Білорусь, Латвія та Китайськаї Народна Республіка.

За матеріалами http://vse.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне