На Рівненщині прикордонникам передали безконтактні термометри

26.02.2020 14:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

У свою чергу прикордонники розповіли, що наразі вони готові до роботи у посиленому режимі, наразі працюють в захисних масках та рукавичках.

Сьогодні від Рівненської ОДА для прикордонної служби передали 17 спеціальних безконтактних термометрів. В аеропорту Рівного та пропускних пунктах на кордоні з Білоруссю будуть обстежувати усіх подорожуючих людей на наявність високої температури.

«Наразі передаємо 17 термометрів, щоб прикордонники могли виявляти людей, які мають високу температуру. Наголошую, на сьогодні в Україні епідеміологічна ситуація під контролем, ніяких спалахів немає. Однак ми не можемо ігнорувати те, що відбувається у світі, зокрема, у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19.  Рівненщина має бути готова до різних ситуацій. Головне – не панікувати, а чітко знати, що робити», - зазначив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

За словами керівника Управління державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області Сергія Лебедя, допомогу у доставці засобів  надали аптеки «Рівнефармація» та «Рівнеліки».

У свою чергу прикордонники розповіли, що наразі вони готові до роботи у посиленому режимі, наразі працюють в захисних масках та рукавичках.

Також сьогодні голова Рівненської ОДА Віталій Коваль проінспектував інфекційне відділення Сарненської ЦРЛ, де за необхідності будуть розміщувати хворих із підозрою на коронавірус.

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews