На Рівненщині у 2020 році профінансують 13 об'єктів: перелік

26.02.2020 22:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Комісія при Кабміні погодила фінансування усіх  проєктів, які запропонувала Рівненська ОДА. 

«Нещодавно відбулося засідання Комісії з оцінки відповідності інвестиційних програм і проєктів при Мінрегіоні. Так, у 2020 році 13 проєктів в області будуть фінансуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку», - розповіла заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.

Серед них 5 об’єктів, які планують збудувати в рамках президентської програми «Велике будівництво». Це спортивні споруди в Дубровиці, Сарнах, Дубно та Костополі, а також дошкільний навчальний заклад в Березному.

Ще два проєкти, що будуть завершені в 2020 році – це очисні споруди в Березному та реконструкція будівлі наукової бібліотеки у Рівному.

Шість об’єктів є перехідними. Це будівництво спортивного комплексу на Макарова та дитсадка у Рівному, спортзали у Здолбунові, басейну в Костополі, школи у селі Цепцевичі Сарненського району та садочка у Сарнах.

null
 

Загальна сума фінансування на реалізацію проєктів становить понад 301 мільйон гривень. Сюди входять кошти ДФРР та співфінансування з місцевих бюджетів.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews