В Україні запрацював чат-бот для пошуку вакансій

27.02.2020 18:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Бот дозволяє шукати вакансії за категоріями посад (А, Б та В), а також за шестизначним кодом вакансії чи ключовим словом. У результатах пошуку відображається посилання на вебсайті carrer.gov.ua для кожної з вакансій, яка відповідає параметрам пошуку.

Тепер користувачі Месенджера та Telegram зможуть запустити чат-бот і знайти актуальні вакансії державної служби по всій країні.

Бот дозволяє шукати вакансії за категоріями посад (А, Б та В), а також за шестизначним кодом вакансії чи ключовим словом. У результатах пошуку відображається посилання на вебсайті carrer.gov.ua для кожної з вакансій, яка відповідає обраним параметрам пошуку. Чат-бот спрощує пошук вакансій на державній службі і робить вибір більш зручним для кандидатів, зазначає голова НАДС Олександр Стародубцев.

«Після відновлення повноцінної роботи порталу carrer.gov.ua, наше завдання полягає у вдосконаленні пошуку і додавання нових інструментів та функціоналу, який спростить пошук релевантних вакансій. Створення Career-бот - один із таких нових інструментів», - додав він.

Керівник напрямку Павло Кулик розповів, що чат-бот є частиною системи ІТ-підтримки для кандидатів на державні посади. Разом із презентованим нещодавно сервісом HelpDesk, а також розбудовою сервісу технічної підтримки, чат-бот має забезпечити всебічний супровід кандидатів і налагодити функцію зворотного зв'язку.

«Сервіси клієнтської підтримки є стандартом для всіх провідних компаній. Державна служба змагається за кадри з приватним сектором, отже ми маємо забезпечити зручність і сервіс, які відповідають найкращим практикам», - підкреслив Павло Кулик.

Career-бот доступний за посиланням https://t.me/CareerGovUABot.

 
За матеріалами прес-служби РОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews