На залізничному вокзалі Рівного перевірятимуть температуру тіла пасажирів

27.02.2020 21:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
 

Укрзалізниця підготувала план заходів з метою профілактики завезення та поширення COVID-19. Для недопущення розповсюдження вірусу на шляху слідування поїздів вимірюють температуру тіла пасажирів.

Також на 5 вокзалах організовані приміщення для тимчасової ізоляції осіб із симптомами респіраторних захворювань: Рівне, Запоріжжя-1, Тернопіль, Фастів, Біла Церква.

На 19 вокзалах облаштовані медичні пункти, обладнані необхідним устаткуванням та протиепідемічним майном для тимчасової ізоляції хворих: Київ-Пасажирський, Чоп, Хмельницький, Івано-Франківськ, Коломия, Суми, Херсон, Ужгород, Львів, Полтава-Південна, Вінниця, Жмеринка, Козятин, Миколаїв, Чернівці, Харків, Одеса, Дніпро, ім. Т.Шевченка.

Укрзалізницею підготовлені засоби індивідуального захисту та спеціальні приміщення на вокзалах у разі виявлення хворих із симптомами респіраторних захворювань з метою перевірки підозри на коронавірус.

На залізниці в наявності 10 тис. респіраторів, 25 тис. оглядових рукавичок, понад 1 тис. захисних окулярів, заплановано отримання партій антисептику для рук, дезінфекційних засобів та захисних халатів.

За матеріалами РОДА

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews