Поліцейські на Рівненщині викрили білоруса, який незаконно перевозив 1250 пачок цигарок 

29.02.2020 21:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Комплексні превентивні заходи, які здійснюються представниками міжвідомчих робочих груп з протидії незаконному гральному бізнесу, нелегальному обігу деревини, тютюнових виробів, пального, спирту, лікеро-горілчаної продукції та надрокористування на виконання доручення Уряду дають результати.

27 лютого близько 20 години інспектори групи реагування патрульної поліції Дубровицького відділення поліції спільно з працівниками Луцького прикордонного загону на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» неподалік села Висоцьк зупинили автомобіль марки «Opel Omega» під керуванням 22-річного громадянина Білорусії.

Під час проведення поверхневої перевірки автомобіля у багажнику правоохоронці виявили 1250 пачок цигарок із білоруським маркуванням. Від будь-яких пояснень керманич автівки відмовився. 

За фактом перевезення товарів із підробленими марками акцизного податку розпочато досудове розслідування з частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України. 

У рамках кримінального провадження слідчі Дубровицького відділення поліції звертатимуться до суду із клопотанням про накладення арешту на транспортний засіб та вилучену продукцію.

Нагадаємо, у рамках протидії нелегальному обігу тютюнових виробів, спирту та лікеро-горілчаної продукції, 25 лютого, поліцейські Демидівського відділення поліції викрили 24-річного жителя Рівненського району, який перевозив понад півтонни фальсифікованого алкоголю та більше двох тисяч пачок цигарок без акцизу.

Відпрацювання на території Рівненської області тривають.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
Фото з мережі Інтернет




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews