Рівняни можуть скористатися онлайн-курсом «Смартфон для батьків»

02.03.2020 12:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

На Національній онлайн-платформі з цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта з'явився партнерський курс з мобільної грамотності «Смартфон для батьків».

Курс «Смартфон для батьків» наданий компанією Київстар і містить 10 інтерактивних відеоуроків, які допоможуть усім початківцям дізнатися про всі можливості смартфона та опанувати базові онлайн-сервіси. 

Це перший партнерський курс, який Міністерство цифрової трансформації запускає на Національній онлайн-платформі з цифрової грамотності. Завдяки курсу кожен охочий зможе безкоштовно дізнатися, як встановлювати різні корисні додатки на смартфон, наприклад, додаток Дія, як налаштовувати мобільний інтернет, як спілкуватися з рідними в месенджері, як робити відеодзвінки та слухати музику.

Нагадаємо, що 21 січня 2020 року Мінцифри запустило в тестовому режимі Національну онлайн-платформу з цифрової грамотності. А 6 лютого онлайн-платформа почала працювати офіційно. Проєкт втілено за підтримки швейцарсько-української Програми EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва та реалізується Фондом Східна Європа й Фондом Innovabridge. У планах уряду — навчити мінімум 6 мільйонів українців цифрової грамотності за 3 роки.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews