Рівненщина взяла участь в обговоренні змін до Конституції

04.03.2020 07:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Голова ОДА Віталій Коваль, голова обласної ради Олександр Данильчук, обласні депутати, представники ОТГ, Асоціації міст, центру розвитку місцевого самоврядування відвідали публічні обговорення про ризики та можливості, які зможуть принести Конституційних змін.

В форматі «Світового кафе» присутні дискутували про систему місцевих органів виконавчої влади, статуси мера та депутатів, фінансовий захист громад, партнерство і взаємодію між державою та владою на місцях.

За результатами обговорень представники робочих груп запропонували свої зміни до Конституції та обрали делегатів на підсумкову зустріч. Рівненщину представлятимуть: директор департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Костянтин Мокляк, перший заступник міського голови Костополя Андрій Ткачук, експерт з децентралізації Василь Курилас, Гощанський селищний голова Микола Панчук, бізнесмен, депутат обласної ради Богдан Файфура і голова обласної асоціації ОТГ Сергій Пилипчук.

До слова, підсумкова зустріч повинна відбутися у Києві 10 березня 2020 року.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews