На Володимиреччині велосипедист потрапив під колеса автомобіля

Автопригода сталася вчора, п’ятого березня. Водій авто не врахував дорожню обстановку та допустив наїзд на велосипедиста. 55-річний житель села Лозки помер у лікарні.

Повідомлення про автопригоду поблизу села Суховоля надійшло до поліції п’ятого березня близько 19:30.

Слідчо-оперативна група встановила, що 23-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz C 220», житель селища Рафалівка, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та допустив наїзд на велосипедиста, який рухався у попутному напрямку.

Потерпілого, 55-річного жителя села Лозки, каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні. Однак отримані чоловіком травми виявилися несумісні з життям.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль і велосипед поміщені на територію Володимирецького відділення поліції. За результатами освідування водія ознак сп’яніння не виявлено.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області