Лісівники посадили 11 мільйонів сіянців на Рівненщині

06.03.2020 20:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Понад 11 мл сіянців уже посади лісівники Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства. На сьогодні більше ніж на 50% виконано план з весняної посадки лісу і засаджено 1430 га площ.

Лідирують з виконання запланованих обсягів робіт лісівники Сарненського, Висоцького, Березнівського та Костопільського лісгоспів.

Сприятливі погодні умови, якісна підготовка виробничих підрозділів  дозволили цього року раніше, ніж зазвичай, розпочати весняну лісокультурну кампанію. До посадки лісу вже активно доєднуються різні колективи, учні та студенти по всій області.

Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства запрошує усіх охочих долучитися до Всеукраїнської акції «Відновлюємо ліси разом» і разом з лісівниками посадити ліс 21 березня, у Міжнародний день лісу, а також протягом Тижневого Марафону садіння лісу.

Охочим приєднатися, прохання повідомити про свій намір у Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства начальнику відділу лісового та мисливського господарства Панчуку Володимиру - (0362) 26-74-64 або Горошко Світлані (0362) 26-96-45, аби вирішити організаційні питання.

Загалом цьогоріч навесні в області заплановано посадити 2759 га лісу, а за рік – 3140 га. Для проведення цих робіт усі лісогосподарські підприємства області повністю забезпечені стандартних посадковим матеріалом, у розсадниках підприємств вирощено 35 млн шт. сінців.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews