У місті на Рівненщині за один день посадять 500 дерев

08.03.2020 09:30   Джерело: Дубно.район
Опубліковано : Рівненський Новинар

Дубенська міська рада долучиться до еко-проєкту «Озеленення України» та садитиме дерева у рідному місті.

Акція з озеленення в Дубні відбудеться у п’ятницю, 20 березня. Про це повідомляє Дубно.район з посиланням на сторінку міської ради у фейсбуці.

Мета проєкту — відновлення екосистеми країни, розвиток екологічної свідомості громадян та висадження 1 000 000 дерев за 24 години в Україні. Це не просто рекорд України, це частина глобальної ініціативи з висадження 100 000 000 дерев у 100 країнах світу.

«Щорічно місто бере участь у загальноміських толоках з озеленення міських парків та скверів. Тепер маємо можливість робити таку важливу справу разом зі всією країною та з усім світом. Тому 20 березня в місті Дубно буде висаджено 500 дерев! Просимо всіх жителів міста, колективи підприємств, установ, організацій, підприємців, громадські об’єднання, учнівську та студентську молодь приєднатися до озеленення нашого міста», – закликають у міській раді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дубно.район