Україна закриє кордон для іноземців на два тижні

13.03.2020 23:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Міністерство закордонних справ попередить про це рішення усі установи та країни. Про це повідомив Секретар РНБО Олексій Данілов під час брифінгу за підсумками засідання РНБО України.

«Через два тижні в залежності від того, як розвиватиметься ситуація, РНБО буде ухвалювати наступні рішення», - сказав він.

Секретар РНБО України наголосив, що громадяни України, які сьогодні перебувають за кордоном, матимуть змогу повернутися додому. Водночас, зазначив він, українці, які повертаються з країн, «де сьогодні вирує коронавірус, будуть проходити процедури обсервації».

За словами Олексія Данілова, протягом тижня усі пункти перетину кордону, які функціонуватимуть, усі медичні установи мають бути забезпечені експрес-тестами на коронавірус. Він також повідомив, що Кабінет Міністрів України сьогодні має ухвалити рішення про виділення додаткових коштів для закупівлі продукції медичного призначення.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews