Міграційна служба закликає рівнян обмежити відвідування підрозділів ДМС

17.03.2020 20:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Міграційна служба закликає громадян обмежити відвідування підрозділів ДМС під час карантину.

З метою недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 та відповідно до затверджених Урядом заходів, підрозділи Державної міграційної служби буде переведено на максимальне використання засобів дистанційного запису до електронної черги – за допомогою попереднього запису на офіційному веб-сайті ДМС.

Водночас, з метою попередження поширення в Україні COVID-19, ДМС України закликає усіх своїх відвідувачів – і громадян України, і іноземців та осіб без громадянства – утриматися від відвідування підрозділів ДМС без нагальної потреби! Особливо, якщо проблему, з якою ви збираєтеся звернутися до підрозділу Міграційної служби, можливо вирішити дистанційно.

Якщо ж причина звернення невідкладна і потребує обов’язкового відвідування підрозділу ДМС, просимо вас дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо зменшення впливу та передачі гострих респіраторних вірусних інфекцій:
- по можливості користуватися захисною маскою та дезінфікуючими засобами;
- не створювати скупчення людей у підрозділі. Пам’ятайте про необхідність дотримання безпечної відстані між людьми (щонайменше 1,5 метри);
- уникайте контакту з усіма, хто має гарячку та кашель.

ВАЖЛИВО: якщо ви маєте симптоми ГРВІ (підвищена температура тіла, кашель, утруднене дихання тощо), нещодавно контактували з хворими на COVID-19 або перебували у країнах, в яких виявлено випадки зараження населення коронавірусом, просимо вас залишитися вдома та утриматися від відвідування підрозділів ДМС!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: якщо ваш паспортний документ вже готовий до видачі, то звертатися до органів ДМС для його отримання під час карантину не обов’язково, адже паспортні документи зберігаються у підрозділах протягом одного року.

Заздалегідь просимо з розумінням поставитись до ситуації, що склалася, і приносимо вибачення за можливі незручності! Будьте свідомими та зайвий раз не наражайте на небезпеку себе та оточуючих!

За матеріалами ГУ ДМС 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews