Міській лікарні Рівного допомагають, чим можуть: хто папером, хто шипшиною, а хто - безкоштовним таксі

21.03.2020 14:02   Джерело: Рівне вечірнє
Опубліковано : Рівненський Новинар

Рівненська міська лікарня отримує посилену допомогу від рівненських підприємців. Моквинська паперова фабрика передала медичному закладу туалетний папір, ТзОВ «Е-ГРІН» - лікувальні трави. Служба таксі «305» заявила про готовність доставляти медичний персонал до їхнього місця роботи безкоштовно.

 На сторінці лікарні в соцмережі розміщено одразу кілька подяк.

«З ініціативи власника Моквинської паперової фабрики – Фесуна Андрія Вікторовича, в лікарню було доставлено засоби гігієни – туалетний папір. Особиста гігієна важлива завжди, надто у такий період. Треба, щоб прості, елементарні речі були доступними для пацієнтів і не створювали зайвих проблем. Щиро дякуємо Андрію Вікторовичу за підтримку та допомогу!»

«НП «Центральна міська лікарня» РМР дякує ТзОВ «Е-ГРІН» за ініціативу та забезпечення наших пацієнтів вітамінним чаєм із шипшини, адже вони подарували декілька мішків цих плодів».

«Особливо хочемо подякувати Руслану Фаліон – керівнику служби GPS таксі 305, який запропонував безкоштовне довезення до лікарні тих медичних працівників для яких постала проблема із приміським громадським транспортом. Щиро вдячні Вам за розуміння і підтримку!»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне вечірнє