На Рівненщині запустили соціальну ініціативу «Підвезу медика»

23.03.2020 17:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Головною метою цієї соціальної ініціативи є заклик підвозити на роботу сусідів-лікарів, які так потрібні на робочому місці, але виявилися у важкій ситуації через карантин.

Рівненська ОДА та народні депутати від Рівненщини підтримали соціальну ініціативу від рівнян «Підвезу медика».

Небайдужі громадяни запустили телеграм-канал «Допоможи Лікарю». Там власники транспортних засобів пропонують підвезти лікарів до їх місця роботи. 

Головна мета – закликати підвозити на роботу сусідів-лікарів, які так потрібні на робочому місці, але виявилися у важкій ситуації через карантин. Багато хто з них добиралися на роботу громадським транспортом, щодо руху якого, в умовах карантину, внесли обмеження.

«Зараз така ініціатива діє лише у Рівному. Але, впевнений, що приклад рівнян надихне наших земляків створювати подібні спільноти у кожному районі області. Взаємопідтримка - це той інструмент, який допоможе вистояти у цей нелегкий час», - переконаний голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Нагадаємо, з 18 березня по 3 квітня на Рівненщині діють суттєві обмеження у пасажирських перевезеннях. Таке рішення прийнято Урядом та обласною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв’язку із недопущенням поширення коронавірусу.

 
За матеріалами прес-служби РОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews