На Костопільщині поліцейські спіймали крадія «на гарячому»

Працівники карного розшуку Костопільського відділу застали на місці злочину чоловіка, який відправився за металобрухтом та обладнанням для обробки каменю на підприємство до одного з сіл поблизу.

Протиправні дії жителя села Садки поліцейські задокументували ввечері 24 березня. 

За отриманою оперативною інформацією працівники карного розшуку Костопільського відділу застали на місці злочину 32-річного чоловіка, який відправився за металобрухтом та обладнанням для обробки каменю на підприємство у село Берестовець. 

Частину викраденого зловмисник навіть встиг завантажити на гужову відводу. Коли повернувся по решту — його уже «чекали» правоохоронці. 

Слідчі Костопільського відділу поліції за фактом замаху на вчинення крадіжки з проникненням розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 15 частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.  

У рамках досудового розслідування слідчі перевіряють 32-річного чоловіка на причетність до вчинення аналогічних злочинів. 

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області