Небайдужі квасилівчани безкоштовно роздають медичні маски

29.03.2020 20:04   Джерело: Ритм
Опубліковано : Рівненський Новинар

Волонтери селища Квасилова, яке розташоване неподалік Рівного, безкоштовно роздаватимуть медичні маски для тих, хто їх найбільше потребує.

Про це на своїй сторінці у “Фейсбук” повідомив ініціатор доброї справи Павло Дутко з проханням ділитися контактами людей, які досі не мають медичних масок.

 

Павло стверджує, що наразі у квасилівських аптеках є дефіцит масок, а якщо їх завозять, то деякі люди не встигають придбати:

“Люди протягом дня мені пишуть, телефонують, вже є певний список тих, хто їх потребує. Усім роздамо. Самі маски замовляли у Кривому Розі, оскільки в Рівному і поблизу є певне обмеження – продають по дві маски. Замовили їх 50, а витратили близько 1000 гривень.”

Як розповім нам Павло, унаслідок дефіциту масок у аптеках, квасилівчани не можуть потрапити без них до магазинів, а продукти їм все-таки придбати треба:

“У всі магазини пускають тільки в масках, їх люди дуже потребують, особливо – пенсіонери. Я сподіваюся, що ці всі маски, які придбали ми безкоштовно роздамо.“

Наразі квасилівчани планують зробити таку ініціативу постійною і замовляти маски кілька разів у місяць, проте все залежатиме від забезпеченості масками мешканців селища.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Ритм