На Рівненщині людям допомагають дістатися роботи

30.03.2020 21:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Рівненській області укладають договори із перевізниками. Спеціальні погодження на час карантину вже отримали 7 перевізників.

Як розповів начальник управління інфраструктури та промисловості РОДА Федір Мисюра, одними з перших договори  із приватними перевізниками для доставки медиків до роботи уклали Корнинська та Клеванська ОТГ. Також дозволи отримали на перевезення своїх працівників п’ять підприємств – Рівненський міський трест зеленого господарства, ТзОВ «УкрелітАгро», «ТОВ «Дубенський край», кампанія «Novus», пекарня «Люкс».

Нагадаємо, для підвезення людей до місця роботи на період карантину підприємство має заключити договір з перевізником. Останній має отримати  у поліції погодження маршруту руху транспорту. Для цього перевізникам необхідно зареєструватися на офіційному вебсайті Патрульної поліції. Подати заявку онлайн можна тут.

Наразі на розгляді у поліції ще 22 заявки від перевізників області.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews