На автодорозі «Київ-Чоп» поблизу Рівного ДТП (фото)

31.03.2020 20:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

ДТП на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Панталія сталася сьогодні, 31 березня, об 11 годині. 

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 67-річний водій автомобіля «ЗАЗ-11055», житель села Бортниця Дубенського району, здійснював маневр розвороту в забороненому місці, перетинаючи дві суцільні лінії дорожньої розмітки, в результаті чого 46-річному чернівчанину, водію «Renault Trafic», уникнути зіткнення не вдалося. 

Унаслідок ДТП перелом кісток носа отримав пасажир мікроавтобуса, 25-річний житель Чернівецької області. Його до медзакладу не госпіталізовували — після надання необхідної медичної допомоги відпустили. 

Водія легковика доставили у травматологічне відділення Дубенської лікарні. Попередньо медики діагностували у нього черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забійні рани голови. 

Пошкоджені транспортні засоби поміщені на спецмайданчик. 

Слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за порушення правил безпеки дорожнього руху за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Водій мікроавтобуса за результатами освідування на стан сп’яніння був тверезий. У іншого кермувальника відібрали зразки крові.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews