Новини Рівненщини

Новини Рівненщини

Блогер, журналіст, RvNews

На Рівненщині заробітчани самоізолювалися в одній хаті

01.04.2020 07:12   Джерело: charivne.info
Автор : Новини Рівненщини

Під час пандемії велике значення має усвідомлення громадянами небезпеки, яку несе коронавірус. Тим більше, коли з-за кордону повертаються тисячі українців.

Так, голова Гощанської РДА Василь Романюк розповів, що за приблизними підрахунками  з-за кордону у район повернулося близько 170 громадян. Ця цифра може бути набагато вищою. Пише сайт ЧаРівне.

Як приклад особистої відповідальності в період епідемії Василь Романюк розповів про родини заробітчан, які повернулись  длдому. Аби не наражати на небезпеку близьких ці люди ізолювались у окремому будинку.

«Нетиповим прикладом самоізоляції для невеличкого села з Гощанщини є мудре рішення однієї сім’ї, яка нещодавно повернулася з Польщі. Вони та їх двоє односельців, які разом працювали, прийняли рішення самоізолюватися в одній хаті. А родичі та друзі підтримують їх у цьому та всіляко допомагають: приносять необхідні речі та продукти до паркану, після чого самоізольовані виходять та забирають залишене. Гарний приклад для наслідування! Давайте і це зробимо нашою традицією.

Друзі! Продовжуйте, будь ласка, залишатися вдома та не виходьте на вулицю. Як би не кортіло це зробити - залишайтесь вдома! Ми мудрі. Ми сильні. Ми вміємо приймати правильні рішення. Будьмо ж здоровими!»

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: charivne.info